Bedrijfsfilms

Online video's scoren! Een bedrijfsfilm is een zeer effectief communicatiemiddel en geeft uw bedrijf een enorme boost. Steeds minder internetgebruikers lezen nog teksten en dus zullen de teksten in de toekomst vervangen worden door videos. Wise Guy Films heeft jarenlange ervaring met het produceren van hoogwaardige, vlotte bedrijfsfilms. Ga voor een krachtige bedrijfsfilm en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook een kijkje nemen op onze Facebookpagina, waar wij veel recent werk op plaatsen. 

Nog niet overtuigd? Lees de volgende argumenten even door.

De bedrijfsfilm:Een juist beeld overbrengen is met behulp van bewegend beeld én geluid geen enkel probleem meer. Waar u vroeger misschien probeerde om met lange lappen tekst een juist beeld van uw bedrijf te schetsen, lukt dit nu met een korte maar krachtige film. Het is ineens niet lastig meer om het karakter van uw bedrijf via een beeldscherm over te brengen!Een kijker onthoudt de inhoud van een video beter dan de inhoud van een tekst. Plaatjes en sferen zijn makkelijker te herinneren dan lange stukken tekst, waardoor de boodschap ook beter blijft hangen.Internet is een snel medium. De gebruikers bekijken liever snel even een filmpje dan dat ze teksten lezen. Dankzij de bedrijfsfilm komt uw boodschap sneller én vaker bij mogelijke klanten terecht.De bedrijfsfilm zorgt voor betere vindbaarheid in zoekmachines. Google houdt van afwisseling op website van fotos, videos en teksten. Hierdoor krijgt uw website een hogere waarde, wat vervolgens resulteert in een betere ranking in de zoekmachines.Een bedrijfsfilm kan uiteraard op meer manieren onder de aandacht worden gebracht dan enkel op uw website. Wat dacht u van Facebook, Twitter of andere social media? Hoe meer plekken, hoe meer mogelijke klanten!

Conclusie: een vlotte en krachtige bedrijfsfilm zorgt voor nieuwe klanten en genereert dus meer omzet! Twijfel niet langer en vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

De volgende bedrijven gingen u onder andere al voor: 
 
  •    
  •    
  •    
  •   
  •